Hot Oil Treatment een detox spa behandeling

Tijdens een hot oil treatment staat de hoofdhuid centraal. Vaak focussen we ons te veel op het haar dat we de hoofdhuid vergeten. Maar wanneer de hoofdhuid uit balans is merken we dat ook aan ons haar. Hierdoor kunnen jouw krullen gaan pluizen en futloos worden.

De behandeling
Bij de hot oil treatmentmaken we de olie warm. Doordat de olie warm is worden de voedingsstoffen beter opgenomen door de hoofdhuid en het haar. Om de bloedsomloop extra te stimuleren krijg je een heerlijke ontspannende hoofdmassage. Na de hoofdmassage dekken we het haar af en mag het met een warme doek nog even intrekken.

Wat doet een hot oil treatment?
Beschermt haar en hoofdhuid
Verminderd statisch haar
Houdt het vochtgehalte in het haar beter vast

Na afloop word je haar gewassen met de Bouclème Scalp Exfoliating shampoo dat is een hoofdhuid zuiverende shampoo die de hoofdhuid ontdoet van dode huidcellen en restanten van stylingsproducten.

De Castorparels in de shampoo geven een lichte scrub speciaal voor de hoofdhuid. Door goed voor je hoofdhuid te zorgen worden je krullen weer veerkrachtig en glanzend. Door het toevoegen van groene munt en grapefruit voelt je hoofdhuid koel en fris aan.

Je hoofdhuid wordt gewassen met de Bouclème Scalp Exfoliating shampoo. Om de shampoo extra goed zijn werk te laten doen wordt deze met een fijne hoofdmassage toegepast. Vervolgens worden je lengtes verzorgt met een diep voedende masker om je krullen een boost te geven. Verwen je hoofdhuid minimaal 1 keer per maand met deze behandeling om je hoofdhuid en krullen in balans te houden.

Voor alle krultypes en texturen
Proteïne Vrij
Milde CG Shampoo