Geef je krullen een enorme boost met de
Get Hydrated Spa Treatment

Blijven jouw krullen droog en pluizig? Door regelmatig jouw krullen te stomen creëer je een betere vochtbalans. Krullend haar heeft vaak een gebrek aan vocht, hierdoor worden krullen sneller pluizig. Door de stoom verbeter je de vochtbalans van jouw haar en krijg je glanzende en gezondere krullen. De juiste vochtbalans zorgt ervoor dat je haar producten beter opneemt zo hoef je ook minder van je styling producten te gebruiken. Door het stomen verbeter je ook de elasticiteit van jouw haar, zo gaan jouw krullen nog mooier zitten! 

Ook is dit een hele fijne behandeling voor mensen die graag hun haar willen laten groeien. De stoom stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid hierdoor zorg je ervoor dat het haar sneller gaat groeien.

De behandeling

We bespreken jouw wensen en samen kijken we wat er nodig is om die te realiseren.

Je haar word gewassen met de shampoo die past bij jouw wensen. Daarna word er afhankelijk wat we besproken hebben een masker, bond building of olie in je haar gedaan. De producten blijven in je haar en dan gaat de stomer over je hoofd en kan je even 30 minuten volledig ontspannen en word je haar gehydrateerd. Je haar word uitgespoeld en daarna weer in model gedroogd en kan jij die komende tijd genieten van je prachtige gehydrateerde krullen!